trh

East Silver

O projektu

Patříte mezi tvůrce autorských dokumentů ze střední a východní Evropy a potřebujete pomoci s jejich propagací? Chtěli byste zvýšit šance na mezinárodní distribuci vašeho filmu? Máte dokončený autorský snímek, ale nemáte čas ho přihlašovat na významné světové filmové festivaly?
Využijte renomovaný trh East Silver, který vám během MFDF Jihlava zprostředkuje kontakty s klíčovými filmovými profesionály. Projekt East Silver Karavana zajistí nejzajímavějším filmům pozornost mezinárodního publika. Pro výjimečné snímky je pak během MFDF Jihlava přichystána výroční cena Silver Eye udělovaná ve třech kategoriích. 

Nejvýznamnější součástí projektu East Silver je trh East Silver, kam je možné přihlašovat filmy v průběhu celého roku, zejména v případě zájmu o festivalový servis East Silver Karavany. Všechny vybrané filmy budou součástí tištěného katalogu dokumentárních filmů East Silver a jsou automaticky zařazeny do výběrového procesu MFDF Jihlava a nominací na ceny Silver Eye.

Kontakty:
Zdeněk Blaha
/ Vedoucí: info@eastsilver.net
Miriam Ryndová / Ceny Silver Eye: office@eastsilver.net
Walter Nagy / East Silver Caravan: walter@dokweb.net


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace