Training

Ex Oriente Film

Výsledky

Výsledky
Jedním z hlavních vzdělávacích cílů programu Ex Oriente Film je vytvořit prostředí, ve kterém se mohou odborníci z dokumentárního sektoru setkávat a vyměňovat si kontakty, znalosti a zkušenosti nad projekty, které jsou vyvíjeny účastníky workshopu. Týmy složené z režisérů a producentů jsou podporovány v tom, aby své projekty vyvíjely inovativním způsobem a otevřely se jim nové obzory v podobě různých forem mezinárodní spolupráce.

Více než 70 % filmů vyvíjených na workshopech Ex Oriente Film je již dokončeno a mnoho z nich slavilo úspěchy a získalo ceny na prestižních světových festivalech, jako je Cannes, Hot Docs, DOK Leipzig, Toronto International Film Festival, Visions du Réel, MFF Locarno a MFF Karlovy Vary.

Statistika:
Workshopy Ex Oriente Film prošlo od prvního ročníku v roce 2003 již více než 350 účastníků. Přes dvě třetiny všech projektů, které se někdy programu zúčastnily, byly dokončeny nebo se pracuje na jejich natáčení.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace