EAST DOC PLATFORM

IDF

Přihlaste své projekty na East Doc Platform 2024

4. 9. 2023

Autor: Barbora Hrubá

East Doc Platform je největší událost svého druhu, která umožňuje navázat spolupráci s mezinárodními partnery v oblasti koprodukce, financování a distribuce dokumentárních projektů ze střední a východní Evropy. Každoročně se zde klíčoví producenti, televizní i festivaloví dramaturgové a distributoři z celého světa setkávají s dokumentaristy a jejich připravovanými projekty.

Kdy: 22. - 28. března 2024
Kde: Praha, ČR
Uzávěrka pro přihlašování: 10. listopadu 2024

Přihlašovací formuláře pro připravované projekty najdete ZDE, pro hotové filmy pak najdete TADY.

Dlouhometrážní projekty jsou zvány na 23. ročník East Doc Fóra. Největší dokumentární pitchingové fórum ve střední a východní Evropě zahrnuje také program pro VR a interaktivní projekty, jež jsou prezentovány pod hlavičkou East Doc Interactive.

Od roku 2001 bylo s přímou podporou East Doc Fóra dokončeno vice než 300 dokumentárních filmů, včetně oceňovaných snímků Over the Limit, Nová šichtaAž přijde válkaSofia’s Last AmbulanceV síti, Jednotka intenzivního životaUkrainian SheriffsŠvéd v žigulíku nebo Brothers

East Doc Market nabízí možnost setkání se zástupci mezinárodních fondů, televizí, distributorů a festivalů během předem sjednaných individuálních schůzek.

East Doc Platform pořádá Institut dokumentárního filmu ve spolupráci s Mezinárodním festivalem dokumentárních filmů s lidskoprávní tematikou Jeden svět.

Více informací včetně přihlašovacího formuláře najdete ZDE.

Těšíme se na vaše projekty!
Kontakt:
Zdeněk Blaha / Manažer East Doc Platform: zdenek@dokweb.net

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace