trh

East Silver

Ceny East Silver

Další podpora pro šíření, networking a další možnosti financování je k dispozici prostřednictvím partnerství s klíčovými organizacemi, vysílacími společnostmi, festivaly a trhy. Tato ocenění a partnerství propojují středoevropské a východoevropské profesionály, kteří se účastní East Silver, se západním publikem a profesionály.

Cena Silver Eye
Mezinárodní poroty East Silver (složené z mezinárodních nákupčích, sales agents a festivalových dramaturgů) udělují nejlepším dokumentárním filmům z East Silver Market cenu Silver Eye ve dvou hlavních kategoriích (krátký a celovečerní dokument). Cílem ceny je podpořit režiséry s inovativním přístupem, autory filmů, které mají celospolečenský dopad, filmaře, kteří mají odvahu otevřít diskuzi o vážných tématech, a tvůrce nabízející jedinečný úhel pohledu.
Vítěz v každé kategorii získává trofej, finanční odměnu ve výši 2 500 € a celoroční festivalový distribuční servis East Silver Karavany.

Cena East Silver Market
Ve spolupráci s Krakovským filmovým festivalem (KFF) udělujeme cenu East Silver Market jednomu z polských projektů prezentovaných na KFF Industry Docs to Go. Cena zajišťuje výběr tohoto filmu pro East Silver Market a akreditaci.

Cena East Silver Karavana
V průběhu roku udělujeme ve spolupráci s partnerskými festivaly a filmovými trhy (Beldocs, Doc Ireland, AJB Doc ext) ceny East Silver Karavana projektům s vysokým festivalovým potenciálem. Oceněný titul získá roční festivalovou podporu - budeme spolupracovat na festivalové strategii, doporučíme film festivalovým dramaturgům po celém světě a zdarma provedeme všechny festivalové přihlášky.

Cena East Silver Shorts
Nejlepší krátkometrážní projekt prezentovaný na Short Pitch v rámci akce Millennium Docs Against Gravity získá cenu DAE - Documentary Association in Europe Talent Encouragement Award.
Cena DAE se skládá z bezplatného ročního členství pro režiséra/y a producenta/y a z konzultací na míru se seniorními konzultanty DAE. Cena je oceněním na podporu talentů a nabízí přístup do evropské dokumentární komunity.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace